Прес-реліз про SIRIUS

22. 04. 2022
6-та міжнародна конференція екзополітики, історії та духовності

Суперечливий документ UFO / ET "Sirius" буде опубліковано 24. Квітень 2013.

Директор фільму - Амардеп Калека, власник нагороди Еммі.
Цей фільм натхненний роботою д-ра Стівен Грір та його проект розкриття інформації.
Фільм супроводжується актором Томас Джейн.

"Sirius" керує директор Amardeep Kalek (Emmy Award Holder) від "Neverending Light", випущеного Дж.Д. Серафиним і коментує актор Томас Ян. Фільм буде прем'єра фільму 22. Квітень 2013 у Голлівуді та 24. Квітня 2013 публічна презентація у вибраних кінотеатрах.

Цей документ стосується вибухонебезпечних тем, таких як виявлення суті ET (ETV, літаючі тарілки) та вільних джерел енергії. Проект "Сіріус" також є одним з найбільш успішних проектів, який фінансується добровільними пожертвуваннями від шанувальників. Фільм містить свідчення від урядових та військових чиновників про плутанину феномена ET / ETV. Він пояснює, як підключитися до вільного джерела енергії. Надає інструкції щодо встановлення вилка з цивілізаціями ЕТ. Це протокол CE-5, який вже використовується багатьма групами по всьому світу. Вони свідчать, що спілкування працює. Ніколи раніше така інформація не була опублікована одночасно.

"Це найдивовижніша історія, яку коли-небудь розповідали", - говорить доктор Грір. "Коли люди розуміють, що секретні проекти вже давно зрозуміли, як працюють ETV, вони розуміють, що нам не потрібні нафта, вугілля та атомна енергія. Тому досі все залишалося в таємниці ".

Томас Джейн означає: "Сирус - це потужний і важливий фільм, який я рекомендую спостерігати з відкритим розумом. Цей фільм говорить до сердець багатьох людей. Люди, для кого, як і для мене, добре, коли уряд зберігає певні секрети в інтересах національної безпеки, але це вже не так, коли створюється таємне тіньове уряд ".

«З огляду на той факт, що є можливість вивчити щось нове і глибоке - то, що може відкрити наше сприйняття в новому напрямку і дають нам нові можливості - взяли мою команду цієї унікальну можливість взяти участь в цьому проекті. Для кожної історії, яку ми написали, ми знайшли сотні подібних. Наша мета - отримати аудиторію для спільного підприємства. Відкрийте наші уми та надихнемо нас на пошук. Щоб підтримувати один одного, в ньому є набагато більше, ніж ми зазвичай думаємо ", - додає директор Калека.

Проект розкриття інформації

Це дослідницький проект, основним завданням якого є публікація фактів про спостереження за НЛО, ETV, ET - позаземною розвідкою та класифікованими передовими енергетичними та рушійними силами.

Ми записали і доступні свідчення більш державними посадовими особами, військових і розвідувальних свідків 100, які свідчать про їх безпосередніх особистих переживань з ETV, ET - позаземної інопланетні технології і покривних проекти, які тримають ці факти в таємниці. Є сотні свідчень людей у ​​світі, які відвідували подібні події.

Доктор Стівен Грір

Стівен М. Грір, MD - засновник Проект розкриття інформації, нижче Центр вивчення позаземного розвідки (CSETI) a Оріон проект.

Він батько Проекту розкриття інформації, який призвів до новаторської прес-конференції в травні 2001 року в Національному прес-клубі, який він очолював. Понад 20 військових, урядових, розвідувальних та корпоративних свідків представили переконливі докази існування позаземних форм життя, які відвідували планету. Також є деякі докази зворотного проектування систем живлення та рушійних систем інопланетних суден. Понад мільярд людей у ​​всьому світі почули та побачили прес-конференцію за допомогою веб-трансляцій та подальшого висвітлення у ЗМІ на BBC, CNN, CNN Worldwide, Voice of America, Truth, китайських ЗМІ та інших ЗМІ по Латинській Америці. Ще 250 000 людей чекали в Інтернеті на найбільший Інтернет-ефір в історії Національного прес-клубу на той час.

Доктор Грір побачив і чує мільйони людей у ​​всьому світі на CBS, BBC, Channel Discovery, Channel History та багатьох інших новинних каналах.

Прес-секретар: Джим Добсон / Індія PR / 818-753-0700 / [захищено електронною поштою]

Eshop

Подібні статті